social media

social media training

Mijn culturele evenement en Social Media: continuïteit op alle online profielen

Community management is nodig bij een zakelijke pagina, ook op evenements-niveau.  Uit naam van jouw evenement, festival of culturele instelling wil EnProfil beheren, creëren en reageren. EnProfil deelt relevante details met je publiek,  je volgers, abonnees en leidt geïnteresseerden naar de kaartverkoop. EnProfil biedt beheer van je profielen in een pakket aan. Of ik leid je medewerkers op om een betrokken publiek te raken met de juiste content. Meer weten?

‘ Saskia heeft in de sociale media uitstekend werk verricht voor muziekfestival MidzomerZaan. Zij is creatief, vasthoudend en een prettig persoon om mee te werken. ’

Ed Pielkenrood,  MidzomerZaan / Pielkenrood PR

 

Zakelijke Social Media zijn op dit moment dé kans voor culturele initiatieven om je publiek te informeren. EnProfil helpt bij het online communiceren en je zakelijke merk te promoten. Kies voor een strategiesessie, campagne of  social media ondersteuningspakket  per kwartaal. Gedurende deze periode plan en plaats ik een strategische reeks, binnen een samen opgestelde content kalender. Ik doe een nulmeting voor we beginnen en houd de statistieken bij. Meer weten? 

 

” Sinds begin 2016 is EnProfil verantwoordelijk voor de online communicatie en social media uitingen van I-FIKZ -Festival Industrie Cultuur. Dat doet zij professioneel en met veel creativiteit en bevlogenheid.  Oprecht geïnteresseerd en altijd proactief op zoek naar content en verrassende verbindingen.
Collegialiteit, standvastigheid en een goed humeur, dat zijn kwaliteiten die Saskia meebrengt in een samenwerking! “


Ellen Holleman, directeur I-FIKZ