Cultuur

Culturele projecten en evenementen

Community management is nodig bij elke zakelijke pagina en op evenementsniveau. EnProfil heeft een hart voor kunst en cultuur en ondersteunt culturele instellingen met online zichtbaarheid voor projecten en evenementen.

Zakelijke Social Media zijn noodzakelijk voor culturele initiatieven om  publiek te informeren en activeren. EnProfil  is er om een plan te vormen en de social business naast het zakelijke merk optimaal te promoten.

 

Kies voor een strategiesessie, campagne of  social media ondersteuningspakket .  EnProfil vormt en plant een strategische reeks, binnen het doel van de organisatie.

 

Brainstormen, content kalender, nulmeting, statistieken en trainen van teams behoren tot de service. Meer weten? 

 

 

 

" Sinds 2016 is EnProfil verantwoordelijk voor de online communicatie en social media uitingen van I-FIKZ -Festival Industrie Cultuur. Dat doet zij professioneel en met veel creativiteit en bevlogenheid.  Oprecht geïnteresseerd en altijd proactief op zoek naar content en verrassende verbindingen. Collegialiteit, standvastigheid en een goed humeur, dat zijn kwaliteiten die Saskia meebrengt in een samenwerking! "
Ellen Holleman, directeur I-FIKZ

continuïteit op social media

Door strategisch inzetten van social media en treffende content jouw evenementsdoelen bereiken.  Voor een hoger bezoekersaantal, goed inzicht in je klanten en sterkere profilering van jouw project, stichting of evenement. 

made in zaanstreek
I-FIKZ Industriecultuur

EnProfil helpt bij het  fine-tunen van je culturele profiel op social media.  EnProfil biedt beheer van je profielen in een pakket aan. Of ik leid je medewerkers op om een betrokken publiek te creeren met de juiste content. Meer weten?

EnProfil neemt de tijd om je community te onderhouden,  maakt gerichte Facebook adds,  beeldcampagne op Facebook, Instagram, koppelt je nieuwsbrief of  vult je online agenda,  scherpt je profiel aan  of  beheert je groep.

‘ Saskia heeft in de sociale media uitstekend werk verricht voor muziekfestival MidzomerZaan. Zij is creatief, vasthoudend en een prettig persoon om mee te werken. ’
Ed Pielkenrood,  MidzomerZaan / Pielkenrood PR

  

" Sinds 2016 is EnProfil verantwoordelijk voor de online communicatie en social media van I-FIKZ /Festival Industrie Cultuur. Dat doet zij professioneel en met veel creativiteit en bevlogenheid.  Oprecht geïnteresseerd en altijd proactief op zoek naar content en verrassende verbindingen. Collegialiteit, standvastigheid en een goed humeur, dat zijn kwaliteiten die Saskia meebrengt in een samenwerking! "
Ellen Holleman, directeur I-FIKZ

Eerlijk zullen we alles delen