Online Nieuwsbrief Pakket


Pakkende online boodschap? EnProfil bereikt je publiek.

EnProfil heeft alles in huis waarmee je een goede e-mail nieuwsbrief maakt. Woord en beeld voor altijd in een goede lay-out en in de kleuren van je huisstijl. De content van je e-mailcampagne en de juiste verzending. Wil jij ook in beeld blijven bij je relaties?  Met een digitale nieuwsbrief is dat eenvoudig én betaalbaar.

  • Tarief opstart: €259,00 excl. BTW en de eerste nieuwsbrief geheel verzorgd, daarna betaal je een bedrag per nieuwsbrief (kwartaalabonnement).
    We werken met Mailchimp, een online programma.
  • Jij bepaalt de inhoud en naar welke groepen je mail gaat.
  • EnProfil verzorgt de opmaak, foto’s en tekstblokken, links, aanmeldknoppen  en integreert je nieuwsbrief met social media.

Dus geen zorgen meer over de e-mailmarketing van jouw bedrijf.

meer informatie en aanvraag  

Waarom een online nieuwsbrief?  

mailchimpHoe zorg je dat je meer mensen naar je bedrijf of project trekt? Door gericht bezig te zijn met je email-marketing. Via je WordPress website kun je mensen vragen hun adressen achter te laten en zo een relevante achterban op te bouwen. Binnen het e-nieuwsbrief programma, kun je social media koppelen en zelfs enquêtes uitzetten.

Wil je ook jouw bedrijfsinformatie op een mooie en snelle manier kunnen weergeven in een nieuwsbrief?

EnProfil verzorgt voor bedrijven, stichtingen en projecten de online uitingen. Leer je het liever  zelf? Ervaar hoe eenvoudig je teksten en beeld invoegt om jouw boodschap het best te laten overkomen. Een cursus voor een medewerker kost je €159,-  meld je medewerker aan  

deel 1: Je leert over de opmaak van een nieuwsbrief, adressen invoegen, sjablonen, foto’s en tekstblokken invoegen, links en social media  buttons te plaatsen. Je maakt een nieuwsbrief aan, legt een adreslijst aan en stuurt hem ook werkelijk uit.

deel 2: je leert omgaan met verschillende verzendlijsten en social media te integreren. Daarnaast leer je over statistieken en meet je de impact van jouw boodschap. Meten is weten!