tramway crossroadVoor wie zichzelf onderneemt.Wil je ook begeleiding naar een professioneel online profiel voor effectief online netwerken?"/>
regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Online netwerken LinkedIn

Enprofil Culture en Learning

Online netwerken LinkedIn

tramway crossroadVoor wie zichzelf onderneemt.Wil je ook begeleiding naar een professioneel online profiel voor effectief online netwerken?

EnProfil biedt begeleiding naar een professioneel on-line profiel op LinkedIn: voor wie zichzelf onderneemt. Dat zijn vrouwelijke ondernemers, managers met ambitie, of mensen die hun positie willen versterken en invloed willen hebben op hun omgeving. Zo kunnen ze hun kennis, kwaliteiten en idealen beter delen.

Kom in contact met je talenten. Omdat je in werk of maatschappij het verschil wilt maken. Omdat je leiderschap wilt tonen.

www imageHet resultaat van mijn begeleiding en workshops is een professioneel profiel, kwalitateit in je teksten, scan van je netwerk, met voeding uit het werkveld, bedrijfsleven en maatschappij. Hiermee kun je met een gerust hart online netwerken, want jouw waarden en drijfveren zitten erin.

EnProfil combineert in haar aanpak personal branding met het delen van kennis over de belangrijkste on-line kanalen van dit moment. Meer weten over de aanpak?

Maak samen met EnProfil in een paar stappen een scherper profiel aan op LinkedIn. Online netwerken naar je volgende baan: de eerste stappen zetten met je nieuwe online profiel. EnProfil begeleid je richting een volledig en up-to-date profiel, scherpt je kwaliteiten, je netwerk en je samenvatting aan zodat je in het oog springt. Dit alles op een rustige respectvolle omgeving, in een groep/workshop of bij de cliënt thuis. Meer weten?

EnProfil verzorgde al eerder workshops voor de Academie voor de Ondernemer en ProActief UvA

Eerlijk zullen we alles delen