regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Effectief Online netwerken met LinkedIn

Enprofil Culture en Learning

Effectief Online netwerken met LinkedIn

Voor wie zichzelf onderneemt. Begeleiding naar een professioneel online profiel?

EnProfil biedt begeleiding naar een professioneel on-line profiel op LinkedIn:  dat zijn professionals in de culturele sector, vrouwelijke ondernemers, managers met ambitie, of mensen die hun positie willen versterken. Allemaal willen we invloed willen hebben op onze omgeving. Zo kun je kennis, kwaliteiten en idealen beter delen.

Kom in contact met je talenten. Omdat je in werk of maatschappij het verschil wilt maken. Omdat je leiderschap wilt tonen. Het resultaat van mijn begeleiding en workshops is een professioneel profiel, kwaliteit in teksten, een scan van je netwerk,  voeding uit het werkveld, bedrijfsleven en maatschappij. Hiermee kun je met een gerust hart online netwerken, want jouw waarden en drijfveren zitten erin.

EnProfil combineert in haar aanpak personal branding met het delen van kennis over de belangrijkste on-line kanalen van dit moment. Meer weten over de aanpak?

Online netwerken naar je volgende baan: de eerste stappen zetten met je nieuwe online profiel. EnProfil begeleid je richting een volledig en up-to-date profiel, scherpt je kwaliteiten, je netwerk en je samenvatting aan zodat je in het oog springt. Dit alles op een rustige respectvolle omgeving, in een groep/workshop of bij de cliƫnt thuis. Meer weten?

EnProfil verzorgde al eerder training voor Learnit, Focus Amsterdam en workshops voor de Academie voor de Ondernemer en ProActief UvA 

Eerlijk zullen we alles delen