Nieuws

Training Mailchimp: maak de perfecte online nieuwsbrief

Online nieuwsbrief training: leer in een dagdeel Mailchimp-nieuwsbrieven maken en verzenden. Huisstijl en social media. Wat is jouw boodschap? mail@saskiavliek.nl

Ondernemend naar 2018: training online nieuwsbrief in Mailchimp
 

In deze training leer je hoe je hoe je een goede e-mail nieuwsbrief maakt. Woord en beeld voor altijd in je huisstijl.

-We doorlopen 7 stappen in Mailchimp, het online programma waarmee je effectieve e-mail nieuwsbrieven maakt.

-Je leert op een ontspannen manier over de opmaak van een nieuwsbrief, foto’s en tekstblokken invoegen, links en social media te integreren. Dus geen zorgen meer over de e-mailmarketing van jouw bedrijf.

€159,00 excl. Btw    individuele training   data nov-dec 2017 in overleg Vraag meer info via mail@saskiavliek.nl

Waarom Mailchimp  

mailchimpVia je WordPress website kun je mensen vragen hun adressen achter te laten en zo een relevante achterban op te bouwen. Binnen het e-nieuwsbrief programma, kun je social media koppelen en zelfs enquetes uitzetten.

Wil je ook jouw bedrijfsinformatie op een mooie en snelle manier kunnen weergeven in een goed vormgegeven nieuwsbrieven? Leer het zelf en ervaar hoe eenvoudig je teksten en beeld invoegt om jouw boodschap het best te laten overkomen.

 

Maak een social media plan

We doorlopen zeven stappen in een workshop van een dagdeel.

Wat is een social media marketing plan? Hoe creer ik social media doelen? hoe plan ik mijn acties online? Deze vragen en deelvragen worden beantwoord en de oplossingen besproken bij EnProfil

Behaal je doelen met social media

Waarom zou je een social media marketing plan nodig hebben?  Elke activiteit op social netwerken zijn idealiter een deel van je media marketing strategie. Elke Tweet, Reply, Like en Comment komen voort uit dit plan en je drijfveren.  Samengevat alles wat je wilt ondernemen.

Alles wat je inplant en wat je nog hoopt te doen.  Dit plan gaat over waar je nu staat met je accounts en waar je naar toe wilt. Daarnaast, alles wat je gaat inzetten om dat te halen. Hoe specifieker, hoe effectiever.  We doorlopen in twee sessies van een uur zeven stappen in een workshop van een dagdeel.

Wat is een social media marketing plan? Hoe creer ik social media doelen? Hoe plan ik mijn acties online? Deze vragen en deelvragen worden beantwoord en de oplossingen besproken.

data: in overleg     lokatie: Zaanstad            prijs:  150,- € ex BTW

 

 

Saskia Vliek & EnProfil ondersteunt bij professionele profiel(en) op social media.

*Voor professionals  die een zakelijk profiel willen uitbouwen en onderhouden.
*Voor een sterkere profilering van  bedrijf of project op internet met ondersteuning in woord en beeld *Doorontwikkelen van je zakelijke merk op een nieuwe manier. EnProfil zorgt voor continuïteit on-line.  

Support*voor professionele profielen /bewegen op de arbeidsmarkt.
EnProfil ondersteunt op het gebied van social media, personal branding en laat relaties en zakelijke contacten groeien. Spring eruit met bijvoorbeeld een 100% LinkedInprofiel en vergroot je kans op werk. Vraag om de workshop online netwerken met LinkedIn.

 

Placeholder

 

 

Bereik en strategie

ik werk met ondernemers en projectleiders met ambitie die heel goed weten wat het bijzondere is van hun product en dat helder willen overbrengen in hun verhaal op social media.

deel je idealenSocial media is overweldigend én onmisbaar. Sommige projectleiders en ondernemers  laten zich hierdoor weerhouden, anderen vinden het geen belangrijke taak en enkelen plaatsen berichten alsof hun leven ervan afhangt. Met als resultaat: geen bereik. Bedenk dan ook eerst een goede strategie.  “Vanaf nu ga ik voor betrokkenheid. Met een verhaal dat telt” – dat is de basis van je strategie.

Als trainer en adviseur kom ik veel ondernemers en projectleiders tegen, mannen en vrouwen met ambitie die heel goed weten wat het bijzondere is van hun product maar dat nog niet helder overbrengen in hun verhaal op social media.  

Heeft je project dit nodig of wil je een teamlid laten trainen? Stel vrijblijvend  je vraag hierover