social media manager

Als social Media Manager ben ik verantwoordelijk voor het beheren, monitoren en activeren van de online profielen van organistaties. Ik draag bij aan het opbouwen van een duurzame relatie met de volgers. Ik schakel tussen de klant en bedrijf, stimuleer conversatie, analyseer en geef advies. Daarnaast ben ik continue op zoek naar vorm, woord & beeld, nieuwe (strategische) kansen en invalshoeken die de betrokkenheid ondersteunen.

Saskia Vliek - EnProfil Social Media

Ik doe graag de doorontwikkeling van de strategie van social media voor je bedrijf of cultureel project en zet deze om in acties, campagnes en posts, van hoge kwaliteit en toegespitst op je publiek. EnProfil snapt waar de kracht ligt van online kanalen.

 

advies & begeleiding  

Weet wat er speelt in de wereld. Door fine-tunen van je zakelijke profiel op LinkedIn, Twitter of Facebook zal je zichtbaarheid en specialisme groter worden.  Hierdoor krijgt je professioneel profiel vorm en continuïteit on-line.

content creation

EnProfil als ‘content creator’ leeft zich in, luistert en vormt een oplossing op maat om  zichtbaarheid te vergroten.  Meer bereik, groei van het aantal betrokken volgers en bezoek op je website. Voor je boodschap zoek ik juiste vorm, de kern van je content, doe research en ontwikkel beeldmateriaal, passend bij de huisstijl. Ik vorm microcontent van je webteksten, geschikt voor social media en PR uitingen.

 

Wil je kwaliteit en continuïteit voor je bedrijf?   Kies voor TOTAL CONTROL

Eerlijk zullen we alles delen