Training

Leer je social media profielen optimaliseren. Social media workshops 2016 voor wie professioneel of zakelijk actief is op social media en daar alles uit wil halen.

Interesse in 1-op-1 begeleiding of social media training? Een medewerker laten opleiden?  Kies hieronder uit 3 Social Media Support vormen

online netwerken1.LinkedIn voor Ondernemers

Interesseer je netwerk met een zakelijke LinkedInpagina: Een actieve ondernemer maakt onderdeel uit van een netwerk. Ook online kan het netwerk wel kansen bieden op werk, een project of gezien worden met je (startend) bedrijf. Maak onder begeleiding een pagina aan met showcases en maak klanten van je volgers door het plaatsen van de juiste updates. Word gevonden en gevolgd. Lees meer 

 

social media superstar linkedin2. Social Media Superstar 

Online netwerken met een professioneel profiel: Voor wie online wil netwerken met social media en er nu eens echt iets uit wil halen. Als je van focus moet/wilt veranderen. Wanneer je mindset is om richting die nieuwe marktpositie te denken, kom je erachter dat je online profiel niet meer bij de realiteit hoort. In drie dagdelen een scherper totaalprofiel en klaar om effectief online te netwerken, vakkennis bij te houden of zichtbaar te worden als ZZP.
Social media superstar cursus social media beheer voor 1 medewerker €450* ex BTW

jouw bedrijf verdient 5 sterren2. Zakelijke Facebook optimaliseren

Bereik met je zakelijke Facebook pagina: Ondernemers & projectleiders geven aan geen tijd te hebben voor social media of weten niet wát te schrijven. Bottleneck is vaak het niet plannen en schrijven van relevante berichten.
Na dit dagdeel ben je toegerust met een volledig gevuld profiel, vindbaarheid,  banner en beeld, tips voor het plaatsen van content, inzicht in statistieken en hoe je een breder publiek kan betrekken bij jouw initiatief, bedrijf of project.
                                           Facebook cursus social media beheer voor 1 persoon dagdeel €150* ex BTW

 

Voor wie?

*Voor een sterkere online profilering van jou als ondernemer, jouww bedrijf of project in woord en beeld.
*Voor bedrijven die wel een zakelijk profiel willen maar geen capaciteit hebben voor onderhoud of strategie.
*Professionals in pré-mobiliteit, die gaan bewegen op de arbeidsmarkt of het verschil wil maken in online netwerken.  Word gevonden en gevolgd.

Saskia Vliek, EnProfil social media workshops zaanstad
Saskia Vliek  ondersteunt bij het opzetten en fine-tunen van je strategie en professionele (bedrijfs)profiel op social media. Een medewerker trainen?

* geldig tot 30-04-2016
aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *