Zakelijk Netwerken met LinkedIn

Online netwerken met een zakelijk profiel

Voor professionals die online willen netwerken met LinkedIn en er nu alles uit willen halen.  Na deze training ben je klaar om effectief online te netwerken, bijdragen te leveren op platforms, vakkennis bij te houden of zichtbaar te worden als ZZP.
 *Kosten 189,- Euro  p.p. ex. BTW

Maak onder begeleiding een zakelijke Linkedpagina aan met showcases, maak slimme links naar je aanbod op de website en maak klanten van je volgers door het plaatsen van de juiste updates. Word gevonden en gevolgd.

 

LinkedIn is één van de online platforms waar je je zichtbaarheid en expertise kunt opbouwen,  echt een goede bijdrage aan de groei van je netwerk, je project of je bedrijf. Wil je helder hebben hoe je je netwerk kunt aanpakken?  Dan gaan we verder dan het profiel. We gaan niet wachten tot zakelijke kansen binnen komen rollen. We gaan de interactie aan. Dus LinkedIn als deel van een social media plan halen. LinkedIn groeit elke week met 1 miljoen gebruikers, van CEO’s tot projectleiders.

Bedrijven, recruiters en HR experts maken gebruik van  LinkedIn om te zoeken binnen hun doelgroep. LinkedIn moet goed en relevant gevuld zijn want met juist profiel kun je potentiële connecties zoeken en gevonden worden.  Een training bij EnProfil levert je extra zichtbaarheid en tools op.

Subscribe Form

Placeholder

Waarom zakelijk LinkedIn?

LinkedIn is een social media platform, waar je kunt er veel van je waarden, interesses en inhoud in kwijt kunt en kennis vinden. Als 1 van de online platforms waarmee je je reputatie kunt opbouwen, waarbij je goed moet weten hoe je het gebruikt. Voor de zakelijke marketing is het echt een mogelijkheid voor zichtbaarheid voor jouw business, als je het juist gebruikt. Bedrijven, ondernemers en experts maken gebruik van van LinkedIn om relaties op te bouwen met hun doelgroepen.  LinkedIn kan enorm bijdragen aan de groei van je zakelijke netwerk.