Strategie

Optimaliseer je zakelijke profielen met een social media strategie

Zakelijk & sociaal: Social Media maken op dit moment deel uit van nieuwe organisaties met nieuw leiderschap; dé kans voor bedrijven om beter te communiceren. Door effectief inzetten van social media en treffende content, helpt EnProfil jouw doelen bereiken. Meer betrokken publiek op je zakelijke social media profielen?

Ondernemers & projectleiders geven aan geen capaciteit te hebben voor social media of willen zich ontwikkelen. Samen met EnProfil een dagdeel slimme verbindingen maken, een strategie ontdekken en online pitch formuleren. Wat zijn de waarden in je bedrijfsverhaal? Daar leer jij en je medewerker berichten over schrijven.

 Vraag  een offerte 

Na dit traject ben je toegerust met een volledige strategie, tips voor het plaatsen van content, inzicht in doelen, statistieken en een planning om een breder publiek te betrekken bij jouw initiatief.

Subscribe Form

Placeholder

 

Aanbevelingen van klanten

“Saskia heeft naast sociale media, communicatie, research en rapporteren uitstekend werk verricht voor de festivals I-FIKZ en MidzomerZaan. Zij is creatief, vasthoudend en een prettig persoon om mee te werken. 

Ed Pielkenrood, PR bureau Pielkenrood PR, Westzaan

“Saskia maakte mij enthousiast voor het gebruik van de sociale media door het maken en onderhouden van een inspirerend zakelijk profiel voor Spreken met Impact Trainingen op zowel Facebook als LinkedIn. Haar deskundigheid, creativiteit en geduld hebben mij over mijn social-media-schroom heen geholpen met als gevolg dat ik met plezier gebruik maak van de mogelijkheden,  van een Social Media strategie. Wat leidt tot aanzienlijk meer bezoekers op zowel LinkedIn als op de website van Spreken met Impact Trainingen”

Reina Hekman Charisma & public speaking, Alkmaar

 

“Saskia heeft mij met haar Facebook en LinkedIn training geholpen weer nieuw leven te blazen in mijn social media strategie en mij tevens nieuwe inzichten gegeven over hoe ik met mijn profielen meer contacten kan maken met mijn doelgroep”.

Yvonne Alefs , webdeveloper & deelnemer workshop, Zaandam

“Saskia Vliek heeft door haar persoonlijke aanpak en getoonde interesse mijn mindset positief weten te veranderen. Van onontkoombare tool is LinkedIn het nu geworden tot een middel waar ik met plezier aan werk en mee werk. Door inzicht te geven in werkwijze en achtergronden van het medium voel ik me nu vrij om uit te proberen en te ontdekken. Ze denkt op persoonlijke wijze met je mee en verdiept zich in je. Het is een mentorschap, geen trainer en klant verhouding”.

 Katja Vermeulen, eventcoordinator Leiden University,  deelnemer workshop Saskia Vliek,  Utrecht

Hoe kan ik op social media laten zien waar ik voor sta?

regie over je online netwerken enprofil