Training

Leer je social media profielen optimaliseren. Workshops in 2018  

Interesse in 1-op-1 begeleiding of social media training? Een medewerker laten opleiden? 

online netwerken1.LinkedIn voor Ondernemers

Interesseer je netwerk met een zakelijke LinkedInpagina. Dit netwerk zal kansen bieden op werk, een project of gezien worden met je (startend) bedrijf. Maak klanten van je volgers door het plaatsen van de juiste updates. *voor een sterkere online profilering van jou als ondernemer, bedrijf of project. Word gevonden en gevolgd. Lees meer 

2. Social Media Superstar 

Online netwerken met een professioneel profiel: Voor medewerkers die netwerken met social media en er nu eens echt alles uit willen halen. In drie dagdelen een scherper totaalprofiel en klaar om effectief online te netwerken, vakkennis bij te houden of zichtbaar te worden als ZZP.
 *cursus social media beheer voor   medewerker  lees meer 

2. Zakelijke Facebook optimaliseren

jouw bedrijf verdient 5 sterren

Bereik met je zakelijke Facebook pagina: Ondernemers & projectleiders  op social media pakken de bottleneck aan met EnProfil: plannen en schrijven van relevante berichten. Na dit dagdeel ben je toegerust met een optimaal profiel,  tips voor content , inzicht in statistieken en hoe je een breder publiek kan betrekken bij jouw initiatief, bedrijf of project.
Facebook cursus social media beheer voor 1 persoon dagdeel lees meer 

Saskia Vliek op LinkedIn
Saskia Vliek  ondersteunt bij het opzetten en fine-tunen van je strategie en professionele (bedrijfs)profiel op social media. Een medewerker trainen? 

Eerlijk zullen we alles delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *