0633686494
mail@saskiavliek.nl

Download gratis 7 social media voornemens

de kunst van social media strategie

Download gratis 7 social media voornemens

Download gratis 7 social media voornemens: Hoe vertel je verhaal op social media in 2018?

Social Media is een wezenlijk onderdeel van ons leven. En van je bedrijf. Voor ondernemers betekent het dat je up-to-date moet blijven en een authentiek profiel laat zien. Om gezien te worden is moed nodig. Wat neem jij je voor te gaan doen op social media in 2018?

Voornemen 1.  In 2018 ga ik voor betrokkenheid   Het is het verhaal dat telt. 

Voornemen 2. In 2018 ga ik mijn effect meten, creëer content die vanuit actualiteit komt samen een compleet beeld vormen van mijn product.  Ik meet het bereik en stel mijn berichten bij.

Voornemen 3. In 2018 hou ik het sociaal.  Hoe bespaar ik tijd?   Weet wat de trends, do’s en don’t’s zijn. Hou je boodschap waardevol: kort en helder en mét beeld. Ga interactie aan en reageer actief ,betrokken en zakelijk.  Volg een workshop.

Voornemen 4:  In 2018 vergroot  ik mijn vindbaarheid.  Social media goe inzetten leidt tot meer bezoekers naar de website: inkomende links vanaf social media profielen tellen mee maar ook uitgaande links vanaf je website via toegevoegde social media deel knoppen.

 Voornemen 5: Beeld in tekst verheldert mijn 2018 verhaal
De alternatieve tekst onder een afbeelding  werkt mee aan de vindbaarheid van je website. Foto’s bewerken voor jouw content? Dat leer je bij EnProfil vanaf december 2017.

Voornemen 6  Ik zorg in 2018 voor meer Interactie
Breng Structuur in je webteksten in WordPress.  Door  te bloggen of bijdragen op andere sites creëer je nieuwe kansen om relevante zoekwoorden op jouw website te plaatsen.   Je potentiële bezoekers vinden jou via zoekmachines.

Voornemen 7. In 2018 Start ik écht met een social media plan. Thematisch plannen betekent dat je weet wanneer je welke content gebruikt. Je hebt een strategie nodig. Steek daar tijd in, volg een training bij EnProfil.

Hier zijn de 7 social media voornemens voor 2018 volledig in beschreven. Download ze nu om te bewaren.  Veel succes!

 

 

Eerlijk zullen we alles delen