EnProfil museaal 2019 --- EnProfil verzorgt de social media voor kleine musea met aandacht voor detail. "/>
0633686494
mail@saskiavliek.nl

Huys Auerhaen ‘een huys vol verhalen’

de kunst van social media strategie

Huys Auerhaen ‘een huys vol verhalen’

EnProfil museaal 2019

EnProfil verzorgt de social media voor kleine musea met aandacht voor detail.

Zo ook voor museum Huys Auerhaen, met een gegroeide collectie die de wooncultuur van Nederland begin 20e eeuw weergeeft.

Het interieur en collectie meubels, serviezen, Aziatische en moderne kunst in één van de herenhuizen in Alkmaar, Huys Auerhaen, zijn sinds medio 2018 op social media te vinden. Online zichtbaar en vindbaar voor iedereen die een keer op ‘ontvangst’ willen komen met een rondleiding door salon, bel-etage en art-deco studeerkamer. Zij geven samen een beeld van wooncultuur van de gegoede burgerij uit de 20e eeuw. Bij elk voorwerp hoort een bijzonder verhaal over het leven van gegoede burgerij in Alkmaar rond 1900.

Met de officiële opening van ‘Museum Huys Auerhaen’op 16 november 2018 door Christian Braak, Wethouder Erfgoed en Cultuur van de gemeente Alkmaar werd het herenhuis aan de Wilhelminalaan te Alkmaar officieel een museumhuis.

De kersverse status van museum draagt bij aan het behoud van en kennisoverdracht over het historische interieur en wooncultuur in Nederland.  Lees meer >>

Meer weten over dit museum of een rondleiding boeken voor max.10 personen? http://www.huysauerhaen.nl/

Eerlijk zullen we alles delen