regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

MicroContent bij EnProfil

Enprofil Culture en Learning

MicroContent bij EnProfil

EnProfilDoc : Kwaliteit zit in kleine dingen – de power van Microcontent

Krachtige taal en beeld die snel deelbaar is. Dát maakt voor jou het verschil in betrokkenheid!  Het sleutelwoord is samenvatten: – kun je je blogpost in 15 woorden zeggen, met een video van 20 seconden of in een afbeelding? Microcontent wordt belangrijk, omdat volgers al zoveel kanalen zien, zullen ze niet snel eerst het hele artikel lezen.
schermopname-6Je publiek aantrekken met hoogwaardige content, nieuws en waarheid,  is natuurlijk de beste manier om een band met je volgers te vormen. Zie je als een berg op tegen e-books, artikelen, podcasts en het maken van infographics —met allemaal hun eigen doel en doelgroep?

Onderschat deze vorm niet, kost weinig tijd en de ingredienten liggen al klaar voor je…. Tijd voor een marketing strategie: microcontent. Vreet minder tijd.  Meer zichtbaarheid, meer betrokkenheid, mensen zien graag mooie dingen. Eén beeld zegt al heel veel. Maakt een slimme brug naar je eigenlijke verhaal en boodschap.

Je content gaat langer mee!

Schermafdruk 2015-06-09 14.16.11Blog bedenken, schrijven delen, herhalen, recyclen. Al gedaan. Maar deel je blog eens op in vijf delen en maak er mini content van. Deelbaar en de breedste zin van het woord. Statistieken, een quote, waardevol en waar en interessant om te delen.

Hulp nodig bij het maken van microcontent? Een workshop? Ik maak een plan met je en voer de noodzakelijke stappen uit. Stuur mij een mail

Eerlijk zullen we alles delen