De tiende Midzomerzaan:  trefpunt voor een onalledaags muzikaal avontuur!"/>
regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

EnProfil en Muziek

de kunst van social media strategie

EnProfil en Muziek

De tiende Midzomerzaan:  trefpunt voor een onalledaags muzikaal avontuur!

Wat heeft EnProfil met Nick en Simon, George Baker, Remy van Kesteren en Freek de Jonge?

banner_remy_nick_simon

Het MidzomerZaan festival combineert verschillende vormen van kunst en diverse stijlen van muziek op monumentale, industriële locaties aan de Zaan.

Al 10 jaar  een flinke achterban van liefhebbers van pop en klassiek. EnProfil ondersteunt dit festival met social media planning en community management, ook hierbij staat afwisseling en kwaliteit voorop. Het programma is uitbundig en ingetogen, vrolijk en ontroerend, verrassend en herkenbaar. Maar bovenal is MidzomerZaan: samen luisteren, kijken en genieten. Beeld van voorgaande edities is hierbij belangrijk want velen hebben goede “summer memories” aan dit evenement.

remy van kesterenOp 18 en 19 juni 2016 viert MidzomerZaan een bijzondere verjaardag:  in 10 jaar!  tijd heeft het festival grote bekendheid gekregen door de constante topkwaliteit van het programma.

Grote artiesten hebben sinds 2007 op het podium gestaan, zoals

De Dijk, De Kift, Trijntje Oosterhuis, Wouter Hamel, Karin Bloemen, Karsu, Hadewych Minis, Xander de Buisonjé, Eric Vloeimans, Cristina Branco, Ilse DeLange Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven. Maar ook klassieke topmusici zoals Janine Jansen, Hannes Minnaar, Lavinia Meijer, Tania Kross en schrijvers als Jelle Brandt Corstius en Abdelkader Benali.
Tijdens de komende editie zijn Nick en Simon met hun band een hoogtepunt in het zaterdagprogramma. Op zondag zijn Remy van Kesteren en Freek de Jonge eregasten.

Eerlijk zullen we alles delen