Locatie Amsterdam Area
06 336 86 494
mail@saskiavliek.nl

social media strategist

de kunst van social media strategie

https://www.saskiavliek.nl/social-media/over-enprofil/saskia-vliek-2/

Als Social Media Strategist & Manager ben ik verantwoordelijk voor het beheren, monitoren en activeren van de online profielen van organisaties. Werken aan het opbouwen van een duurzame relatie met de volgers. Ik schakel tussen de klant en bedrijf, stimuleer conversatie, analyseer en geef advies.

Daarnaast ben ik continue op zoek naar vorm, woord & beeld, nieuwe (strategische) kansen en invalshoeken die de betrokkenheid ondersteunen.

Saskia Vliek - EnProfil Social Media

 

 

advies & begeleiding  

Ik verzorg de doorontwikkeling van de strategie van social media voor bedrijf of cultureel project en zet deze met een team om in acties, campagnes en posts, van hoge kwaliteit en toegespitst op je publiek. EnProfil snapt waar de kracht ligt van online kanalen en en continuïteit on-line en weet wat er speelt in de wereld. Hierdoor krijgt je professioneel profiel vorm.

content creation

EnProfil als ‘content creator’ leeft zich in, luistert en vormt een oplossing op maat om  zichtbaarheid te vergroten.  Meer bereik, groei van het aantal betrokken volgers en bezoek op je website. Voor je boodschap zoek ik juiste vorm, de kern van je content, doe research en ontwikkel beeldmateriaal, passend bij de huisstijl. Ik creer microcontent van je teksten, geschikt voor social media en PR uitingen.

Wil je kwaliteit en continuïteit voor je bedrijf?   Maak een plan >

 

 

Eerlijk zullen we alles delen