regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Social Media Superstar

de kunst en social media strategie

EnProfil leidt je talent in huis op:  

Je bent een betrokken medewerker en op social media wil je het verschil maken.  Kennis nodig over social media en over het bereiken van je doelgroep?

Je klanten zoeken de klantenservice op via social media. Daarom is het nu hét moment om online het verschil te maken. Voor culturele projecten, bedrijven en gemeenten. Een goede analyse van de social media kan je medewerkers in huis helpen je bedrijfswaarden te kunnen uitdragen.

Deze cursus is gemaakt om PR talent in huis de ruimte te geven. Om te gaan voor resultaat: een sterk online netwerk wat kansen biedt op andere inzichten, zichtbaarheid van je nieuwe product of project. EnProfil ondersteunt je medewerkers met technische kennis en creativiteit voor de bedrijfscontent.

Na afloop van de training Social media Superstar:

  • weet je hoe je social media voor je business kunt inzetten
  • weet je hoe je het aantal volgers kunt laten groeien
  • ken je de advertentiemogelijkheden van Facebook, LinkedIn & Instagram
  • kun je de social media-activiteiten meten en gebruiken in je communicatiestrategie

Kies zelf de onderwerpen voor 2 dagdelen intensieve training

(1 persoon €595,- ex BTW, max 4 personen per groep) uit:
*Facebook/ Twitter Paginabeheer & analyse
*Facebook Adds, leer online adverteren
*LinkedIn zakelijke pagina, beheer en bereik
*Instagram & Pinterest inzetten voor bedrijven

De bijeenkomsten worden samengesteld volgens intake en afspraak met de opdrachtgever over de doelstelling van bedrijf of organisatie.  De training social media superstar kan zonder vooropleiding gevolgd worden. Op de eigen werkplek of op een trainingslocatie.

 Vraag info

Saskia Vliek EnProfil inspireert zakelijk. Met een advies op je profiel in social marketing. Niet ieder bedrijf heeft tijd of capaciteit om social media profielen bij te houden. En Profil voert de noodzakelijke stappen uit om met je social media plan je bedrijfsdoelen te behalen. Waarom uniek: door social media niet langer te zien als sluitstuk van de organsiatie, maar social media mee te nemen bij het ontwerp.  EnProfil houdt van werken op kruispunten van branches, interesses, leveranciers, bestaande klanten en maatschappij vergroot ik je zichtbaarheid.

Stel je leervraag aan: mail@saskiavliek.nl

Meld je aan voor nieuwsbrief met recent aanbod:

Eerlijk zullen we alles delen