regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Social Media Superstar

Enprofil Culture en Learning

EnProfil leidt je talent in huis op:  

Je bent of hebt een betrokken medewerker.  En op social media wil je het verschil maken.  Kennis nodig over social media en over het bereiken van je doelgroep?

social media cursus

Je klanten zoeken de klantenservice op via social media. Daarom is het nu hét moment om online het verschil te maken. Voor culturele projecten, bedrijven en gemeenten. Een goede analyse van de social media kan je medewerkers in huis helpen. Zij gaan je bedrijfswaarden kunnen uitdragen. Wil je je PR talent in huis de ruimte geven? Om te gaan voor resultaat: een sterk online netwerk wat kansen biedt op andere inzichten, zichtbaarheid van je nieuwe product of project? EnProfil ondersteunt je medewerkers met technische kennis. Samen komen we tot een vorm en creativiteit voor de bedrijfscontent.

Na afloop van de training Social Media Superstar:

  • weet je hoe je social media intensief voor je business kunt inzetten
  • weet je hoe je het aantal volgers en reacties kunt laten groeien
  • ken je de advertentiemogelijkheden van Facebook, LinkedIn & Instagram
  • kun je de social media-activiteiten meten en gebruiken in je communicatiestrategie

Investering:  €895,- ex BTW per persoon,

Bij aanmelding in september 2021 geldt een speciaal aanbod: € 695,- ex BTW per persoon!

Themas’
*Facebook/ Twitter Pagina Beheer & Planning
*Facebook Adds, leer online adverteren
*LinkedIn zakelijke pagina, beheer en bereik
*Instagram & Pinterest inzetten voor bedrijven
*Analyse Tools & Marketing

De bijeenkomsten worden samengesteld volgens intake en afspraak met de opdrachtgever over de doelstelling van bedrijf of organisatie.  De training social media superstar kan zonder vooropleiding gevolgd worden. Op de eigen werkplek, in de virtual classroom of op een trainingslocatie. Aangevuld met opdrachten en online feedbackmomenten.

 Vraag meer info

EnProfil inspireert zakelijk: een social media mindset

Er is ook mogelijkheid een exclusieve en intensieve trainingsdag, privé of in zeer kleine setting te volgen, op een bijzondere locatie, waarbij we de diepte ingaan voor een 100% social media mindset.

Bekijk Social Media Superstar Mindset

Saskia Vliek geeft advies op je profiel in social marketing. Niet ieder bedrijf heeft tijd of capaciteit om social media profielen bij te houden. En Profil voert de noodzakelijke stappen uit om met je social media plan je bedrijfsdoelen te behalen.

Waarom uniek: door social media niet langer te zien als sluitstuk van de organisatie, maar social media mee te nemen bij het ontwerp. EnProfil houdt van werken op kruispunten van branches, interesses, leveranciers, bestaande klanten en maatschappij. Vergroot je zichtbaarheid. Stel je leervraag aan: mail@saskiavliek.nl

Meld je aan voor nieuwsbrief met recent aanbod:

    Eerlijk zullen we alles delen