Social Media Superstar

social media training

EnProfil leidt je op tot Social Media Superstar 

social media training
Je bent een betrokken medewerker en op social media wil je het verschil maken in het bereiken van je doelgroep. Met kennis. De training social media superstar kan zonder vooropleiding gevolgd worden.  Om PR talent in huis de ruimte te geven en te gaan voor resultaat:  een sterk online netwerk wat kansen biedt op andere inzichten, of gezien worden met je nieuwe product of project.
3 dagdelen training per persoon €450,- ex BTW, keuze uit:
*Facebook Paginabeheer
*LinkedIn paginabeheer
*Online nieuwsbrief opstellen en verzenden
* Woord & Beeld in social media

Aantal bijeenkomsten wordt samengesteld volgens intake en afspraak met de werkgever over de doelstelling van bedrijf of organisatie, op de werkplek of op lokatie.  Vraag info

 

online netwerken met enprofil

 

Een groeiend aantal klanten zoekt de helpdesk of klantenservice op via social media. Hét moment voor organisaties, bedrijven en gemeenten om online het verschil te maken. Een goede analyse van de social media kan als uitkomst hebben dat de medewerkers in huis het allerbest de bedrijfswaarden kunnen uitdrage. EnProfil ondersteunt je medewerkers met technische kennis en creativiteit voor de bedrijfscontent.

Vraag info

 

 

 

Saskia Vliek EnProfil adviseert en ondersteunt. Bij het opzetten en fine-tunen van je bedrijfsprofiel(en) op social media. Voor een sterkere profilering van jouw medewerkers, bedrijf of project op internet. Consult en workshops op het gebied van online netwerken met social media, als onderdeel van loopbaantraject of voor zakelijke doeleinden.

Saskia Vliek EnProfil inspireert zakelijk. Met een advies op je profiel in social marketing. Niet ieder bedrijf heeft tijd of capaciteit om social media profielen bij te houden. En Profil voert de noodzakelijke stappen uit om met je social media plan je bedrijfsdoelen te behalen. Waarom uniek: door op kruispunten te werken, van branches, leveranciers, bestaande klanten, regionale plekken, bestaande media en maatschappij vergroot ik de zichtbaarheid.

Vraag meer informatie aan: 

Placeholder