EnProfil leidt je op tot Social Media Superstar 

Je bent een betrokken medewerker en op social media wil je het verschil maken in het bereiken van je doelgroep. Met kennis.

Een goede analyse van de social media kan je medewerkers in huis helpen je bedrijfswaarden te kunnen uitdragen. EnProfil ondersteunt je medewerkers met technische kennis en creativiteit voor de bedrijfscontent.

Om PR talent in huis de ruimte te geven en te gaan voor resultaat:  een sterk online netwerk wat kansen biedt op andere inzichten, of gezien worden met je nieuwe product of project.

Een groeiend aantal klanten zoekt de klantenservice op via social media. Hét moment voor  bedrijven, projecten en gemeenten om online het verschil te maken. Daarom geef ik 3 dagdelen training (1 persoon €525,- ex BTW), keuze uit:
*Facebook/ Twitter Paginabeheer & analyse
*LinkedIn paginabeheer
*Effectief online nieuwsbrief opstellen
* Woord & Beeld in social media
* Instagram & Pinterest voor bedrijven

De bijeenkomsten worden samengesteld volgens intake en afspraak met de werkgever over de doelstelling van bedrijf of organisatie.  De training social media superstar kan zonder vooropleiding gevolgd worden.  Op eigen werkplek of op lokatie.

Vraag info

Na afloop van de training Social media Superstar:

  • weet je hoe je social media voor je business  kunt inzetten
  • weet je hoe je het aantal volgers kunt laten groeien
  • kun je de advertentiemogelijkheden van Facebook, LinkedIn & Instagram gebruiken
  • kun je de socialmedia-activiteiten meten en lezen, gebruiken in je communicatiestrategie

 Vraag info

Saskia Vliek EnProfil inspireert zakelijk. Met een advies op je profiel in social marketing. Niet ieder bedrijf heeft tijd of capaciteit om social media profielen bij te houden. En Profil voert de noodzakelijke stappen uit om met je social media plan je bedrijfsdoelen te behalen. Waarom uniek: door op kruispunten te werken, van branches, leveranciers, bestaande klanten, regionale plekken, bestaande media en maatschappij vergroot ik de zichtbaarheid.

Vraag meer informatie aan: mail@saskiavliek.nl  

Eerlijk zullen we alles delen