regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

E-marketing

Enprofil Culture en Learning

Wil je je bedrijfsnieuws gericht, mooi en snel delen met een nieuwsbriefmodule?

mailchimp trainingHoe zorg je dat je meer mensen naar je event, product of project trekt? Door gericht bezig te zijn met je email-marketing. Via je website en social media kun je mensen laten inschrijven en een relevante achterban opbouwen. Zo ben je optimaal online met een digitale nieuwsbrief. Ik kies voor Mailchimp omdat het gebruiksvriendelijk, helder en gratis is tot een verzendlijst van 2000 unieke adressen. 

Ook leren jouw bedrijfsinformatie op een mooie en snelle manier kunnen weergeven? E-marketing werkt!

EnProfil verzorgt training en workshops voor culturele professionals, stichtingen en projecten. Ervaar hoe eenvoudig je jouw boodschap vormgeeft. Voor cursus voor een medewerker investeer je vanaf €225,- ex BTW voor 1 dagdeel.

dagdeel 1:  Je leert over de opmaak van een nieuwsbrief, een adressenlijst maken, sjablonen gebruiken, foto’s en tekst invoegen, links en social media buttons te plaatsen. Je maakt een nieuwsbrief aan, legt een adreslijst aan en stuurt hem ook werkelijk uit.

dagdeel 2:  Je leert omgaan met tags, verschillende verzendlijsten en social media te integreren. Daarnaast leer je over strategie, remarketing, statistieken en meet je de impact van jouw boodschap.