regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Training Mailchimp

Enprofil Culture en Learning

Wil je je bedrijfsnieuws gericht, mooi en snel delen?

mailchimp trainingHoe zorg je dat je meer mensen naar je bedrijf of project trekt? Door gericht bezig te zijn met je email-marketing. Via je  website en Facebook kun je mensen laten inschrijven en een relevante achterban op te bouwen.  Zo ben je optimaal online met een digitale nieuwsbrief. Ik kies voor Mailchimp omdat het gebruiksvriendelijk, helder en gratis is tot een verzendlijst van 2000 unieke adressen. 

Ook leren jouw bedrijfsinformatie op een mooie en snelle manier kunnen weergeven in een nieuwsbrief? E-marketing werkt!

EnProfil verzorgt training en workshops voor culturele professionals, stichtingen en projecten. Ervaar hoe eenvoudig je jouw boodschap vormgeeft. Voor cursus voor een medewerker investeer je vanaf €179,- ex BTW

dagdeel 1:  Je leert over de opmaak van een nieuwsbrief, een adressenlijst maken, sjablonen gebruiken, foto’s en tekst invoegen, links en social media buttons te plaatsen. Je maakt een nieuwsbrief aan, legt een adreslijst aan en stuurt hem ook werkelijk uit.

dagdeel 2:  Je leert omgaan met tags, verschillende verzendlijsten en social media te integreren. Daarnaast leer je over strategie, remarketing, statistieken en meet je de impact van jouw boodschap.