regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Training Mailchimp

de kunst van social media strategie

Wil je ook je bedrijfsnieuws mooi en snel delen?

enprofil mailchimpHoe zorg je dat je meer mensen naar je bedrijf of project trekt? Door gericht bezig te zijn met je email-marketing. Via je WordPress website en Facebook kun je mensen laten inschrijven en een relevante achterban op te bouwen. Binnen het e-marketing programma, kun je social media koppelen. Zo ben je optimaal online met een digitale nieuwsbrief. 

Ook leren jouw bedrijfsinformatie op een mooie en snelle manier kunnen weergeven in een nieuwsbrief? Ik kies voor Mailchimp omdat het gebruiksvriendelijk, helder en gratis is tot een verzendlijst van 2000 unieke adressen. 

EnProfil verzorgt training en workshops voor culturele professionals, stichtingen en projecten. Ervaar hoe eenvoudig je jouw boodschap het best laat overkomen. Een cursus voor een medewerker kost je per dagdeel €179,-  

meld jezelf of een medewerker aan  

dagdeel 1: Je leert over de opmaak van een nieuwsbrief, een adressenlijst maken, sjablonen gebruiken, foto’s en tekst  invoegen, links en social media buttons te plaatsen. Je maakt een nieuwsbrief aan, legt een adreslijst aan en stuurt hem ook werkelijk uit.

dagdeel 2: je leert omgaan met tags, verschillende verzendlijsten en social media te integreren. Daarnaast leer je over remarketing, statistieken en meet je de impact van jouw boodschap. 

Eerlijk zullen we alles delen