regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Scherp op LinkedIn

Enprofil Culture en Learning

In 10 stappen een scherp profiel op LinkedIn

De hele dag online vergaderen, presenteren, lesgeven, netwerken, solliciteren. Is het voor jou natuurlijk of voel je druk om te presteren? Doe met EnProfil de LinkedIn Profiel check en ontdek wat je kunt doen om ontspannen online te netwerken. Ook online jezelf zijn? EnProfil begeleidt richting een volledig en up-to-date profiel, scherpt kwaliteiten, netwerk en je samenvatting aan zodat je in het oog springt. Dit alles op een rustige respectvolle omgeving, in een groep/workshop of op locatie.

Informatie opvragen over een groepstraining. 

“Online netwerken naar mijn volgende baan: de eerste stappen zette ik met een scherp online profiel “

In geval van kosten vergoed door werkgever, gaan we in gesprek over te behalen doelen en de periode van support en individuele stappen binnen het traject. EnProfil verzorgde al eerder workshops voor de Academie voor de Ondernemer ,  ProActief UvA en Focus Loopbaan & Outplacement.

Hoe zet ik LinkedIn bij het zoeken naar werk?  

Als je van werkomgeving moet/wilt veranderen, komt daar een hoop bij kijken. Soms verwerking en verlies van energie. Als je mindset dan weer richting die nieuwe positie is, kom je erachter dat je profiel niet meer bij de realiteit past.

Komt mijn profiel overeen met de persoon die ik ben? Heeft mijn profiel een duidelijke professionele titel?  Klopt de samenvatting met de rest van mijn profiel? Verkoop ik mezelf hiermee genoeg? Is het duidelijk waarnaar ik op zoek ben? Welke expertise wil ik delen?

Geef je hieronder op voor een training:

    Door actief te zijn maak je onderdeel uit van een netwerk.  Je komt door LinkedIn in contact met andere mensen/bedrijven.  Misschien dat dit netwerk wel kansen biedt op werk, een project of gezien worden met je (startend) bedrijf.

    Opdrachtgevers plaatsen vacatures op LinkedIn en Werkgevers kunnen je profiel vinden. Zij krijgen de eerste indruk van jou en je ervaring. Wees daarom zorgvuldig met je verhaalen je profielfoto.

    Bedrijven volgen, projecten noemen, groepen en vacatures zoeken. Het draagt allemaal bij aan het merk IK. De voeding die je als professional uit LinkedIn kunt halen zorgt voor aansluiting bij trends, de maatschappij en nieuws uit je eigen netwerk. Actief aan de slag? 

    Eerlijk zullen we alles delen

    Geef een reactie