regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Netwerken met LinkedIn

Enprofil Culture en Learning

In 10 stappen een scherp profiel op LinkedIn

Nieuws brengen, presenteren, een artikel delen, netwerken of solliciteren?

Voor jou natuurlijk of voel je druk om te presteren? Doe met EnProfil de LinkedIn Profiel check en ontdek wat je kunt doen om ontspannen online te netwerken. Vraag informatie aan over een groepstraining of individuele sessie. 

“Online netwerken naar mijn volgende baan: de eerste stappen zette ik met een scherp online profiel “

Hoe zet ik LinkedIn bij het zoeken naar werk?  

Als je van werkomgeving moet/wilt veranderen, komt daar een hoop bij kijken. Soms verwerking en verlies van energie. Als je mindset dan weer richting die nieuwe positie is, kom je erachter dat je profiel niet meer bij de realiteit past.

Komt mijn profiel overeen met de persoon die ik ben? Heeft mijn profiel een duidelijke professionele titel?  Klopt de samenvatting met de rest van mijn profiel? Verkoop ik mezelf hiermee genoeg? Is het duidelijk waarnaar ik op zoek ben? Welke expertise wil ik delen?

 • EnProfil begeleidt richting een volledig en up-to-date profiel, scherpt kwaliteiten, netwerk en je samenvatting aan zodat je in het oog springt.
 • Dit alles op een rustige respectvolle omgeving, in een groep/workshop of op locatie.
 • In geval van kosten vergoed door werkgever, gaan we in gesprek over te behalen doelen en de periode van support en individuele stappen binnen het traject.

Geef je hieronder op voor een training:

  Opdrachtgevers plaatsen vacatures op LinkedIn en Werkgevers kunnen je profiel vinden. Zij krijgen de eerste indruk van jou en je ervaring. Wees daarom zorgvuldig met je verhaal. Wees ook kritisch op je profielfoto.

  Bedrijven volgen, projecten noemen, groepen en vacatures zoeken. Het draagt allemaal bij aan het merk IK. De voeding die je als professional uit LinkedIn kunt halen zorgt voor aansluiting bij trends, de maatschappij en nieuws uit je eigen netwerk. EnProfil verzorgde al eerder workshops voor de Academie voor de Ondernemer , Learnit, ProActief UvA en Focus Loopbaan & Outplacement.

  Eerlijk zullen we alles delen

  Geef een reactie