Locatie Amsterdam Area
06 336 86 494
mail@saskiavliek.nl

Social Media Superstar

de kunst van social media strategie

https://www.saskiavliek.nl/social-media-superstar/

EnProfil leidt je op:  

Je bent een betrokken medewerker en op social media wil je het verschil maken.  Met kennis over het bereiken van je doelgroep.

training social media

Je klanten zoeken de klantenservice op via social media. Hét moment om online het verschil te maken.  Voor bedrijven, culturele projecten en gemeenten. Een goede analyse van de social media kan je medewerkers in huis helpen je bedrijfswaarden te kunnen uitdragen.

Om PR talent in huis de ruimte te geven is deze cursus gemaakt. Om te gaan voor resultaat:  een sterk online netwerk wat kansen biedt op andere inzichten, zichtbaarheid van je nieuwe product of project. EnProfil ondersteunt je medewerkers met technische kennis en creativiteit voor de bedrijfscontent.

Kies 2 dagdelen intensieve training (1 persoon €595,- ex BTW) uit:
*Facebook/ Twitter Paginabeheer & analyse
*Facebook adverteren
*LinkedIn zakelijk beheer
*Instagram & Pinterest voor bedrijven

De bijeenkomsten worden samengesteld volgens intake en afspraak met de opdrachtgever over de doelstelling van bedrijf of organisatie.  De training social media superstar kan zonder vooropleiding gevolgd worden. Op de eigen werkplek of op een trainingslokatie.

Vraag info

Na afloop van de training Social media Superstar:

  • weet je hoe je social media voor je business kunt inzetten
  • weet je hoe je het aantal volgers kunt laten groeien
  • ken je de advertentiemogelijkheden van Facebook, LinkedIn & Instagram
  • kun je de social media-activiteiten meten en gebruiken in je communicatiestrategie

 Vraag info

Saskia Vliek EnProfil inspireert zakelijk. Met een advies op je profiel in social marketing. Niet ieder bedrijf heeft tijd of capaciteit om social media profielen bij te houden. En Profil voert de noodzakelijke stappen uit om met je social media plan je bedrijfsdoelen te behalen. Waarom uniek: door te werken op kruispunten van branches, interesses, leveranciers, bestaande klanten, regionale plekken, bestaande media en maatschappij vergroot ik je zichtbaarheid.

Stel je leervraag aan: mail@saskiavliek.nl

Meld je aan voor nieuwsbrief met recent aanbod:

Eerlijk zullen we alles delen