regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

over EnProfil Culture

Enprofil Culture en Learning

EnProfil Culture

Saskia Vliek – Social Media Strategie 

Binnen EnProfil ondersteun ik culturele organisaties (kunst, muziek, theater, evenement) met focus op hun social media plan. Diverse instellingen met een programmering, collectie en kaartverkoop hebben EnProfil in de arm genomen, of het nu voor optimalisatie van de profielen, e-marketing, content of groei van de digitale footprint is. Zeker in een tijd waarbij vele initaiteven de social media overspoelen, focust Enprofil op de meerwaarde van uw initiatief en haar doelgroep. Tot mijn klanten behoren de serie Meesterpianisten in Het Concertgebouworkest, Museum Huys Auerhaen, Maestro Jules Onthult, Museum de Zaansche Molen, en in 2021 het Koninklijk Concertgebouw Orkest.

  • Klanten uit de culturele sector zetten EnProfil in voor het op- of uitbouwen van een online netwerk.
  • Uw bedrijfsverhaal of culturele evenement perfect afgestemd in social media uitingen
  • Zichtbaarheid en vindbaarheid, genereren van traffic naar de evenementen website, adverteren. 

ART en SPACE Kunst en ruimte hebben een streepje voor bij mij. Daarbij heb ik een grote voorliefde voor monumentale en erfgoedplekken waar iets bijzonders gebeurt. Van high end tot innovatief en alternatief. Van theater tot fabriekshal. Die vormen zie je terug in mijn portfolio’.

Specialismen: social media strategie, trainingkunst en cultuur, content management, woord en beeld, e-marketing, adverteren op social media.


 
Omdat je in je organisatie of project het verschil wil maken. Voor de culturele instelling die zichzelf onderneemt, mannen en vrouwen met ambitie die hun positie willen versterken. Omdat je je idealen wilt delen. Omdat je leiderschap wil tonen. En impact wilt hebben in je omgeving en branche. Het resultaat is een kwalitatief hoog online netwerk met voeding uit het werkveld, bedrijfsleven en maatschappij.

Saskia Vliek, trainer en strategist

Eerlijk zullen we alles delen