regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

over EnProfil Culture

Enprofil Culture en Learning

Saskia Vliek is EnProfil Culture

Binnen EnProfil ondersteun ik culturele organisaties (musea, muziek, theater, evenement) met focus op hun social media plan. Diverse instellingen met een programmering, collectie of kaartverkoop hebben EnProfil in de arm genomen.  Of het nu voor optimalisatie van de profielen, e-marketing, content of groei van de digitale footprint is.

Zeker in een tijd waarbij vele initiatieven de social media overspoelen, focust Enprofil op de meerwaarde van uw initiatief en haar doelgroep. Tot mijn klanten behoren de serie Meesterpianisten in Het Concertgebouw Amsterdam, Museum Huys Auerhaen, Maestro Jules Onthult, Museum de Zaansche Molen, het Koninklijk Concertgebouw Orkest en Interartists Amsterdam.

ART en SPACE

Kunst en ruimte hebben een streepje voor bij mij. Daarbij heb ik een grote voorliefde voor monumentale en erfgoedplekken. Ruimte waar iets bijzonders gebeurt. Van high end tot innovatief en alternatief. Van theater tot fabriekshal. Die vormen zie je terug in mijn portfolio’.

 

Specialismen

Klanten uit de culturele sector zetten EnProfil in voor

  • het op- of uitbouwen van social media, online zichtbaarheid en vindbaarheid.
  • Social media strategie, analyse en training, content management, e-marketing,  
  • Uw bedrijfsverhaal of culturele evenement perfect in woord en beeld afgestemd in social media
  • Advertenties en analyse, planning en optimalisatie.
  • Traffic naar project, evenement, voor meer bereik, interactie en kaartverkoop 


 
Voor de culturele instelling die zichzelf onderneemt, teams met ambitie die hun positie willen versterken. Omdat je je idealen wilt delen. Impact wilt hebben in je omgeving en branche. Het resultaat is een kwalitatief hoog plan en een sterk online netwerk met voeding uit het werkveld, bedrijfsleven en maatschappij.

Saskia Vliek, trainer en strategist

Eerlijk zullen we alles delen