Portfolio

Hierboven in de portfolio opdrachtgevers die kortlopend of langlopend met EnProfil werken. Projecten, contentstrategie, evenementenpromotie, e-mailmarketing en trainingen/workshops.

 

Aanbevelingen van klanten

“Saskia heeft naast sociale media, communicatie, research en rapporteren uitstekend werk verricht voor de festivals I-FIKZ en MidzomerZaan. Zij is creatief, vasthoudend en een prettig persoon om mee te werken.
Ed Pielkenrood, PR bureau Pielkenrood PR, Westzaan

“Saskia maakte mij enthousiast voor het gebruik van de sociale media door het maken en onderhouden van een inspirerend zakelijk profiel voor Spreken met Impact Trainingen op zowel Facebook als LinkedIn. Haar deskundigheid, creativiteit en geduld hebben mij over mijn social-media-schroom heen geholpen met als gevolg dat ik met plezier gebruik maak van de mogelijkheden,  van een Social Media strategie. Wat leidt tot aanzienlijk meer bezoekers op zowel LinkedIn als op de website van Spreken met Impact Trainingen”
Reina Hekman Charisma & public speaking, Alkmaar

“Saskia heeft mij met haar Facebook en LinkedIn training geholpen weer nieuw leven te blazen in mijn social media strategie en mij tevens nieuwe inzichten gegeven over hoe ik met mijn profielen meer contacten kan maken met mijn doelgroep”.
Yvonne Alefs , webdeveloper & deelnemer workshop, Zaandam

“Saskia Vliek heeft door haar persoonlijke aanpak en getoonde interesse mijn mindset positief weten te veranderen. Van onontkoombare tool is LinkedIn het nu geworden tot een middel waar ik met plezier aan werk en mee werk. Door inzicht te geven in werkwijze en achtergronden voel ik me nu vrij om uit te proberen en te ontdekken. Ze denkt op persoonlijke wijze met je mee en verdiept zich in je. Het is een mentorschap, geen trainer en klant verhouding”.
 Katja Vermeulen, eventcoordinator Leiden University,  deelnemer workshop Saskia Vliek,  Utrecht

 “Saskia maakte mij enthousiast voor het gebruik van de sociale media door het maken en onderhouden van een inspirerend zakelijk profiel voor Spreken met Impact Trainingen op zowel Facebook als LinkedIn.

Haar deskundigheid, creativiteit en geduld hebben mij over mijn social-media-schroom heen geholpen met als gevolg dat ik met plezier gebruik maak van de mogelijkheden, die dit biedt. Wat leidt tot aanzienlijk meer bezoekers op zowel LinkedIn als op de website van Spreken met Impact Trainingen”

Reina Hekman trainer charisma & public speaking

“Saskia Vliek heeft door haar persoonlijke aanpak en getoonde interesse mijn mindset positief weten te veranderen. Van onontkoombare tool is LinkedIn het nu geworden tot een middel waar ik met plezier aan werk en mee werk.

Katja Vermeulen klant van Saskia Vliek

“Saskia ontzorgt!  Ben je niet zo goed thuis in het zakelijk toepassen van social media of heb je er te weinig tijd voor? Met Saskia aan je zijde mis je geen tweet, post of bericht over jouw bedrijf. En met haar enthousiasme weet ze altijd net wat meer voor je te bereiken dan je voorzien had. 🙂 Blij met haar!”

Het woord vinotheek kom je niet elke dag tegen. Allemanja is een wijnimporterende wijnhandel met als kruispunt duurzaamheid en kwaliteit. Allemanja was toe aan een social media component en heeft met EnProfil de eerste belangrijke stappen gezet. “Wine with a smile” als publieksverbinder.
Emmy Bootsman- eigenaar Allemanja

Ik vind Saskia enorm creatief en effectief!  Ze filtert teksten van je website (tijdbesparend!) en combineert ze met sprekende afbeeldingen tot prachtige posts. Weet alles van social media, en kan dat overbrengen.  Voor iedereen met een bedrijf , die op zoek is naar ondersteuning op social media gebied, kan ik Saskia van harte aanraden!

 Yvonne Alefs -VanWensnaarWebsite, deelnemer workshop Saskia Vliek

regie over je online netwerken enprofil

 

 

Eerlijk zullen we alles delen