Portfolio

Hierboven in de portfolio links naar opdrachtgevers die kortlopend of langlopend met EnProfil werken. Voor projecten, contentstrategie, evenementenpromotie, e-mailmarketing en trainingen/workshops.

Klanten over EnProfil:

“Saskia heeft mij met haar Facebook en LinkedIn training geholpen weer nieuw leven te blazen in mijn social media strategie en mij tevens nieuwe inzichten gegeven over hoe ik met mijn profielen meer contacten kan maken met mijn doelgroep”.

Ik vind Saskia enorm creatief en effectief!  Ze filtert teksten van je website (tijdbesparend!) en combineert ze met sprekende afbeeldingen tot prachtige posts. Weet alles van social media, en kan dat overbrengen.  Voor iedereen met een bedrijf , die op zoek is naar ondersteuning op social media gebied, kan ik Saskia van harte aanraden!

15 oktober 2014, Yvonne Alefs -VanWensnaarWebsite, deelnemer workshop Saskia Vliek

 

“Saskia maakte mij enthousiast voor het gebruik van de sociale media door het maken en onderhouden van een inspirerend zakelijk profiel voor Spreken met Impact Trainingen op zowel Facebook als LinkedIn.

Haar deskundigheid, creativiteit en geduld hebben mij over mijn social-media-schroom heen geholpen met als gevolg dat ik met plezier gebruik maak van de mogelijkheden, die dit biedt. Wat leidt tot aanzienlijk meer bezoekers op zowel LinkedIn als op de website van Spreken met Impact Trainingen”

3 april 2014, Reina Hekman trainer charisma & public speaking

 

“Saskia Vliek heeft door haar persoonlijke aanpak en getoonde interesse mijn mindset positief weten te veranderen. Van onontkoombare tool is LinkedIn het nu geworden tot een middel waar ik met plezier aan werk en mee werk.

Door inzicht te geven in werkwijze en achtergronden van het medium voel ik me nu vrij om uit te proberen en te ontdekken. Ze denkt op persoonlijke wijze met je mee en verdiept zich in je. Het is een mentorschap, geen trainer en klant verhouding”.

27 oktober 2014,  Katja Vermeulen klant van Saskia Vliek

 

“Saskia ontzorgt!  Ben je niet zo goed thuis in het zakelijk toepassen van social media of heb je er te weinig tijd voor? Met Saskia aan je zijde mis je geen tweet, post of bericht over jouw bedrijf. En met haar enthousiasme weet ze altijd net wat meer voor je te bereiken dan je voorzien had. 🙂 Blij met haar!”

Het woord vinotheek kom je niet elke dag tegen. Allemanja is een wijnimporterende wijnhandel met als kruispunt duurzaamheid en kwaliteit. Allemanja was toe aan een social media component en heeft met EnProfil de eerste belangrijke stappen gezet. “Wine with a smile” als publieksverbinder.

30 oktober 2014,  Emmy Bootsman- eigenaar Allemanja

Halte Hembrug & Hembrug Happening

Voor dit festival moest een nieuw publiek bereikt worden in een traditioneel goed gevulde evenementen regio. De combinatie van het pas vrijgegeven Hembrug terrein en de bijzondere line-up moet duurzaamheid en een alternatief festival neergezet worden. Om bezoeker uit Zaanstad als deel van de metropoolregio Amsterdam te prikkelen. EnProfil heeft in een strategisch geheel woord,  beeld en geluid gecombineerd in uitdagende posts voor een breed publiek.

 

FADHAF
Dit vrouwenfonds, een Nederlands-Afrikaanse stichting is op een punt dat zij internationale fondsenwerving moet uitbouwen maar ook de Afrikaanse gemeenschappen gaat aanspreken, met als doel verbetering van de positie van franstalige Afrikaanse vrouwen.  De uitdaging voor EnProfil ligt in het verbeteren van website en het social media proof maken van deze stichting voor Afrikaanse franstalige vrouwen. Vrouwenrechten in woord en beeld.