regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

portfolio

Enprofil Culture en Learning

Facebook flaticon voor EnProfil

resultaten: projectcommunicatie, contentstrategie, evenementenpromotie, social media beheer, e-mailmarketing en trainingen/workshops.

Aanbevelingen

“Saskia heeft naast sociale media, communicatie, research en rapporteren uitstekend werk verricht voor de festivals I-FIKZ en MidzomerZaan. Zij is creatief, vasthoudend en een prettig persoon om mee te werken”
Ed Pielkenrood, PR bureau Pielkenrood PR, Westzaan

Dank Saskia, voor meer dan 3 jaar toewijding en social media vakmanschap bij ons online marketing partnerschap voor de serie Meesterpianisten in het Koninklijk Concertgebouw!
Peter van Es, directeur Promoveo Productions, Zeewolde

“Saskia maakte mij enthousiast voor het gebruik van de sociale media door het maken en onderhouden van een inspirerend zakelijk profiel voor Spreken met Impact Trainingen. Haar deskundigheid, creativiteit en geduld hebben mij over mijn social media schroom heen geholpen en nu met plezier gebruik maak van een Social Media Strategie. Wat leidt tot aanzienlijk meer bezoekers op LinkedIn en de website”
Reina HekmanCharisma & public speaking, Alkmaar

“Saskia heeft mij met haar Facebook en LinkedIn training geholpen weer nieuw leven te blazen in mijn social media strategie en mij tevens nieuwe inzichten gegeven over hoe ik met mijn profielen meer contacten kan maken met mijn doelgroep”.
Yvonne Alefs, webdeveloper & deelnemer workshop, Zaandam

“Saskia Vliek heeft door haar persoonlijke aanpak en getoonde interesse mijn mindset positief weten te veranderen. Van onontkoombare tool is LinkedIn nu geworden tot een middel waar ik met plezier aan werk en mee werk. Door inzicht te geven in werkwijze en achtergronden voel ik me nu vrij om uit te proberen en te ontdekken. Ze denkt op persoonlijke wijze met je mee en verdiept zich in je. Het is een mentorschap, geen trainer en klant verhouding”.
Katja Vermeulen, event coördinator Leiden University,  deelnemer,  Utrecht

“Saskia ontzorgt!  Ben je niet zo goed thuis in het zakelijk toepassen van social media of heb je er te weinig tijd voor? Met haar enthousiasme weet ze altijd net wat meer voor je te bereiken dan je voorzien had.  Blij met haar!”
Emmy Bootsman- eigenaar Allemanja

“Ik vind Saskia enorm creatief en effectief!  Weet alles van social media, en kan dat overbrengen. Voor iedereen met een bedrijf , kan ik Saskia van harte aanraden!
 Yvonne Alefs – deelnemer workshop Saskia Vliek

 

Geef een review aan EnProfil op Google

Eerlijk zullen we alles delen