regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Duurzaam Droomhuis

Enprofil Culture en Learning

Duurzaam Droomhuis

Duurzaam Droomhuis TangramR9

Tangramhuis:  

De nieuwe luxe: ecologisch – neutraal – circulair

Tangramhuizen zijn ecologisch en natuurinclusief gebouwd met biobased materialen, met een lage CO2 uitstoot tijdens de bouw en in gebruik. EnProfil heeft Tangram huis/ R9 een plan geleverd om zichtbaar en vindbaar te worden voor deze doelgroep. Want we móeten duurzamer leven, wonen en werken. Tangramhuis presenteert haar nieuwe website in een nieuwe vorm eind januari 2024.

De schoonheid van groen en duurzaam wonen

Het jaar 2022 was het jaar dat mensen weer naar buiten gingen, hun horizon verbreedden en op zoek gingen naar hoe zij konden bijdragen aan energietransitie. Ook in de woning. EnProfil heeft Tangram huis/ R9 een plan geleverd om zichtbaar en vindbaar te worden voor deze doelgroep.

Prachtige ontwerpen, met nul op de meter en talloze groene oplossing voor de klimaatadaptatie. Zoveel klimaatneutrale eigenschappen van de woningen en de hulp in elke stap, van financiën en het bouwproces.  Dat levert de prachtigste woonvormen op. En veel inzichten voor een ieder die de komende jaren energieneutraal wil gaan wonen en leven. 

En zo veel content; de schoonheid van de ontwerpen en actuele oplossingen bieden oneindig veel stof tot delen. Het jaar 2022 was ook het jaar dat Tangramhuis op de beurs stond, een woning verkocht en groene tips op maat geeft op socials in elke fase. In 2023 werd Tangramhuis nr. 4 gebouwd en opgeleverd.

Bekijk de woningtypes en duurzame principes op de website van Tangramhuis/R9

Eerlijk zullen we alles delen