regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Kunst en industrieel erfgoed

Enprofil Culture en Learning

Kunst en industrieel erfgoed

ART en Space


Als ZZP heb ik met EnProfil Culture al zeven jaar social media strategie en content gebracht bij diverse culturele instellingen. Ik breng graag structuur en vorm in online processen. Ook ben ik gedreven door cultuur en erfgoed, en ben altijd op zoek naar nieuwe plekken en kunstmusea. Zo ben ik graag aan de rafelranden van de stad en zie altijd weer iets moois opkomen. Voorheen op het Hembrugterrein, (bij Museum of Humanity en HEMBRUG Happening het festival, of op de koffie bij de vele collega’s die er resideren. Dan weer terug naar NDSM, waar ik graag snuffel op de IJhallen maar nog liever met de camera rondhang. In mijn studententijd was het al leuk om tussen de bouwkranen door te kruipen. En zo dicht mogelijk bij het IJ te komen voor een uniek uitzicht op Amsterdam.

Nu weten jullei dat kunst en ruimte een streepje voor bij mij hebben. Daarbij heb ik een grote voorliefde voor monumentale en erfgoedplekken waar iets bijzonders gebeurt. Van high end tot innovatief en alternatief. Van theater tot fabriekshal. Dus nu was ik erg gelukkig met mijn bezoek aan STRAAT, het street Art museum op het NDSM terrein. Voor mijn disconnect momentje met ruimte en vorm was ik weer helemaal opgeladen. Ik kijk graag naar vormen en laat ze op mij inwerken. Dan ben ik in mijn element en ga vol nieuwe ideeen weer aan het werk.

Met EnProfil Culture wil ik bijdragen aan de beleving van bijzondere ruimte, culturele plekken en evenementen. Door de organisatie te versterken met een gedegen social media plan en tools. Ruimte en continuïteit zijn belangrijk. Daarbij zorg ik voor conversie en betrokkenheid. Daarbij maak ik gebruik van de kernboodschap van de contentstrategie.

Neem vrijblijvend contact op. Ik nodig je dan uit op een creatieve plek voor een kop koffie. Dan hoor ik graag hoe ik jouw initiatief kan ondersteunen.

Eerlijk zullen we alles delen