0633686494
mail@saskiavliek.nl

nieuws

de kunst van social media strategie

https://www.saskiavliek.nl/social-media/nieuws/

EnProfil & fotografie 2019

Melek-De Balie

EnProfil ondersteunt met social media aandacht voor museum in oprichting Museum of Humanity.

Vanaf november zijn er online en offline stappen gemaakt, zoals een boeklancering en een filmvertoning in De Balie.  Kom naar de opening 23 maart 2019!


EnProfil & museaal 2019

EnProfil verzorgt de social media voor kleine musea met aandacht voor detail.

huys auerhaen

Zo ook voor Huys Auerhaen, met een gegroeide collectie die de wooncultuur van Nederland begin 20e eeuw weergeeft. In 2018 begonnen met social media en nu de officiele status van museum. Kom langs voor ‘ontvangst’ en een rondleiding.


EnProfil & klassiek 2019

serie Meesterpianisten- Riaskoff Concert Management

EnProfil  zet social media in voor concertreeksen met als doel jonge en bestaande doelgroepen te laten interacteren. Voor de derde maal lanceer ik online het seizoen, het extra concert, de toegiften en de recensies.  De serie Meesterpianisten: De beste pianisten in de mooiste zaal!


 

EnProfil & erfgoed in 2018

Zaanstad en erfgoed: EnProfil verzorgt de social media voor de Wereld van Windmolens. Want het Zaans Molenmuseum gaat verhuizen naar de Zaanse Schans.  Met een publiekscampagne spreken we de bevolking aan en de trots uit voor de molens en het molenvak. 

 


EnProfil & Klassieke Muziek 2017 

Muzikaal erfgoed: EnProfil verzorgt de online communicatie voor de serie Meesterpianisten, georganiseerd door Riaskoff Concert Management (RCM) in Amsterdam.

De gerenommeerde serie viert haar 30e jubileum.


 

Nieuws van EnProfil 2016

Woord en Beeld in social media.

EnProfil begeleidt je met treffende content, in woord en beeld.  En een plan.  Nieuw is de training “Social media strategie , de regie over mijn online aanwezigheid”.  Ik ben dankbaar voor de afgelopen periode waarin in mocht werken met IFIKZ, Vrouw & Charisma, MidzomerZaan, ISLANT en Pielkenrood PR. 


Nieuws van EnProfil 2015

leuchte

Zichtbaarheid en vindbaarheid waren de vraagstukken van dit seizoen. Ik ben dankbaar voor de afgelopen periode waarin in mocht werken met WestFriesland Plant, Rosehip Company, Hembrug Happening en Bedrijf van de Toekomst. Komende tijd staat in het teken van de 2e editie van IFIKZ Festival Industrie Cultuur,  partner van Europees Cultureel Erfgoedjaar & Provincie Noord-Holland.

onle netwerken professioneel profiel

Dit jaar gaf ik een aantal cursussen Online Netwerken met LinkedIn, bij ProActief UvA en op de netwerkdag van FOCUS Amsterdam. Dit doe ik met veel plezier omdat ik mensen zover krijg dat zij  hun toegevoegde waarde weten te omschrijven en met vertrouwen online gaan netwerken.

De Academie voor de Ondernemer groeit: ons aanbod is rijk omschreven en er is een heuse SoomerSkool voor ondernemers. Neem een kijkje . Verder een ontspannen zomer: tijd om je nieuwsbrief  grondig aan te pakken! Leer in een dagdeel een online nieuwsbrief maken .

Nieuws van EnProfil Februari 2015

webimage_profiel

Sinds december maken mijn workshops deel uit van het aanbod van de Academie voor de Ondernemer. Op vrijdag 20 februari heeft de feestelijke lancering plaatsgevonden. We startten de middag met de opening door wethouder Dennis Straat en een inhoudelijk debat over “ondernemers & maatschappelijke ontwikkelingen en trends”.

Nieuws van EnProfil December 2014

enprofil delen

De donkere dagen komen er aan. EnProfil richt zich op de jaarafsluiting.  December Deelmaand is mijn actie en ik deel de Facebookpagina’s van al mijn klanten. Hiermee spreek ik mijn dank uit voor alle opdrachten die ik in mijn 1e jaar mocht ontvangen.

Eerlijk zullen we alles delen