Sinds COVID_19 geef ik online advies en trainingen via Zoom. Dat is voor iedereen wennen maar het voordeel is dat je elk onderwerp apart als les krijgt aangereikt. De presentaties, gesprekken en opdrachten wisselen we af met het bespreken van de resultaten en veranderingen die we zien op social media. --- Social media allows big companies to act small again"/>
regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Iedereen social media superstar

de kunst en social media strategie

Iedereen social media superstar

Sinds COVID_19 geef ik online advies en trainingen via Zoom. Dat is voor iedereen wennen maar het voordeel is dat je elk onderwerp apart als les krijgt aangereikt. De presentaties, gesprekken en opdrachten wisselen we af met het bespreken van de resultaten en veranderingen die we zien op social media.

De meeste deelnemers geven aan meer te willen leren over verkoop via social media. Maar wat verwacht de social media generation? Een goede analyse van de social media kan je medewerkers in huis helpen je bedrijfswaarden te kunnen blijven uitdragen, ook in corona-tijd. Met een missie en bewustzijn. Eigenlijk geldt deze uitspraak van Jay Baer voor de innovatie die je kunt bewerkstelligen met goed gebruik van social media:

Social media allows big companies to act small again

In mijn aanpak praten we ook wel eens over draagvlak binnen de organisatie, ambitie, social media en werkdruk en sterkten en zwakten. Daar komen alle deelnemers sterker uit, met een goed verhaal voor op kantoor.

Zoeken jouw klanten in groeiende mate de klantenservice op via social media? Wil je gaan voor resultaat en zichtbaarheid van je nieuwe product, aanpak of project? Dan is het nu hét moment om online het verschil te maken. EnProfil heeft de cursus Social Media Superstar gemaakt om je medewerkers met technische kennis en creativiteit pakkende bedrijfscontent te laten bedenken, schrijven, maken en analyseren.

Bekijk wat twee dagdelen SOCIAL MEDIA SUPERSTAR je medewerkers en organisatie oplevert>

Eerlijk zullen we alles delen