regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Kunst en Social Media

Enprofil Culture en Learning

Kunst en Social Media

iktoon mand 2024

Of kunst nu in een lijst zit, digitaal is of zich op het podium afspeelt, ik wil alles in beeld brengen bij de juiste doelgroepen en zo meer mensen in aanraking brengen met mooie initiatieven, rake kunstwerken of een bijzonder concert in een spraakmakende ruimte.

Zo ben ik in mijn element. En dat weet ik omdat ik de juiste vorm heb gekozen! Naast mijn trainingen werk ik bij FLUXUS centrum voor de kunsten in Zaanstad en ondersteun ik een klassieke serie concerten. Elk jaar in juni is het IKToon Maand in het hele land. Voor FluXus heb ik dit jaar de aangemelde evenementen onder #iktoondezaanstreek vindbaar en zichtbaar gemaakt.

Wat een feest om te zien hoeveel mensen er creatief bezig zijn als amateurkunstenaar en ook de weg weten te vinden op social media! Bekijk meer van IKToon op de website.

Eerlijk zullen we alles delen