regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

Muziekhaven Zomerserie

Enprofil Culture en Learning

Muziekhaven Zomerserie

Een thuisbasis waar jonge musici zich in alle rust kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de concerten op de grote podia.

Social Media en klassiek

EnProfil heeft de online promotie verzorgd van de Zomerserie 2023; een reeks van acht concerten door bekende en minder bekende gezelschappen. Het openingsconcert werd verzorgd door meesterpianist Nicolas van Poucke. Door het inzetten van een geoptimaliseerde nieuwsbrief en actief werven op Instagram en Facebook is de fanbase gegroeid en zijn de concerten in deze reeks uitverkocht!

MuziekHaven Zomerserie 2023

De rode draad van deze zomer was “een kijkje in de keuken”. Muziekhaven nodigt musici uit die door het jaar heen naar MuziekHaven zijn gekomen om te repeteren, op te nemen, of zich te verdiepen in een repertoire. En zich voor te bereiden op concerten, tournees en concoursen. Deze geweldige musici werden nogmaals verwelkomd  deze zomer om concerten te geven. Zo werden we deelgenoot van al het moois dat in MuziekHaven gebeurt!

Wat is Muziekhaven

Klassiek in de Zaanstreek – meer dan concerten

Een plek in de schuurkerk aan het Papenpad in Zaandam, waar klassieke musici zich kunnen terugtrekken om zich volledig aan de muziek te kunnen wijden. Deze locatie, gerund door Maria Milstein en Matthieu van Bellen, biedt jonge kamermusici bij uitstek de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. Zo stellen zij hen in staat hun persoonlijke en gezamenlijke muzikale identiteit en eenheid te ontdekken en te vormen.

campagnebeeld : Marjolein Lensink

Eerlijk zullen we alles delen