regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

De kunst van social media

Enprofil Culture en Learning

De kunst van social media

de Twijfelaar en time management

Twijfel je vaak? Ik wel. Andere beslissingen neem ik vaak weer heel snel. Waarom?

 

Twijfel als karakter trek

Ik hou je van twijfelen want ik maak graag een goede keuze. Een ding weet ik zeker, als ik een persoonlijk stuk wil schrijven stel ik het publiceren ZO LANG MOGELIJK UIT. “Kun je je dit permitteren als je op social media wil meedoen?”, vraag je nu heel scherp. Immers je wilt de boot niet missen. Grenzen verkennen en fouten maken horen erbij. Langer twijfelen zorgt er niet voor dat je minder fouten maakt? Wat te doen als extreme twijfel je overvalt? Van deze hoge zelfkritiek word je creatief. Maar het kost wel veel tijd…

Wat belemmert jou om te publiceren?

In geval van twijfel over je bericht op social media: werk je keuze uit:
 Aan welke criteria moet je post voldoen?
 Welke tekst optie of welk beeld spreekt je t meest aan?
 Is het geluksgevoel hoog? Dan delen mensen vaker…
 Haak je in op de actualiteit? En doen je volgers dat ook?

 

Focus als oplossing

Afgelopen jaar heb ik een traject bij een ondernemerscoach gevolgd om mijn doel te leren bereiken. Waar wil je naartoe en waarop ga je je richten? Dit is mij goed bevallen, ik kies voor kunst, cultuur, musea en erfgoed en daarom schrijf ik dit stuk bij wijze van dank. Dus online en in het ware leven: Focus op je doel en je boodschap en je zult zien dat je sneller succes hebt!

Hoe is het nu met je innerlijke criticus?
Geef hem eens een dagje vrij…


Saskia Vliek – EnProfil

Eerlijk zullen we alles delen