regio Amsterdam
+31 6 33686494
mail@saskiavliek.nl

ZaanlinQ Connects!

Enprofil Culture en Learning

ZaanlinQ Connects!

ZaanlinQ is het netwerk waar EnProfil bijdraagt aan de online redactie en aan het Zaanlinq Event. EnProfil heeft de afgelopen twee jaar aan de hand van een plan en peilers de strategie uitgezet voor de social media van ZaanlinQ, netwerk voor ondernemende vrouwen. Daarbij kwam ook de customer relationship ter sprake en natuurlijk het verbinden van deelnemers online, in de lockdown periodes van 2021 en 2022.

Ondernemen en Verbinden in het Zaantheater

Twee jaar hebben we massaal lang thuis gewerkt maar niemand van ons heeft zover op afstand gewerkt als André Kuipers! De ESA-astronaut bracht 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe.  André Kuipers sprak 7 juni op het event voor Zaanse ondernemers en hun gasten. Op het podium zoomde hij in op verbinding in de geschiedenis van de internationale ruimtevaart.

Science fiction van vandaag is de realiteit van morgen

Daarbij, voor de 10e keer organiseerde ZaanLinQ de Verkiezing Zaanse Zakenvrouw van het jaar.   De winnares is Katinka van den Boer met Zorgbegrip.

Voor de publieksprijs was er live in de zaal te stemmen via een app. De kandidaten en de kaartverkoop kregen veel online aandacht. Daarnaast zijn bij wijze van storytelling, de platina sponsoren in beeld gebracht, met een interview, om het belang van dit vrouwennetwerk en haar doelstelling te onderstrepen.

Ga naar fotoverslag ZAANLINQ EVENT 

beeld: Jolanda Fisser

Eerlijk zullen we alles delen